ОПИТ


 

Икономиката е изкуството да се извлече максималното от живота

 Б. Шоу

 

 

Ако се стремите към растеж и разрастване на Вашия бизнес и може би не притежавате всички отговори, нуждаете се от малко помощ бихме искали да се срещнете с нас! Ще Ви запознаем с някои от най модерните и ефективни стратегии за разрастване на дейността Ви, използвани от много от преуспелите компании в света, както и от нашите корпоративни клиенти. Ще Ви помогнем в областта на:

  • нуждаете се от одит и заверка на Годишния Ви финансов отчет ето тук качеството е на добра цена!

  • имате нужда от изграждане и усъвършенстване на надеждни счетоводни информационни системи и тяхното текущо поддържане ние ще свършим тази работа и ще направим необходимото!

  • имате съмнения за кражби, збоупотреби от персонала или длъжностно лице ние ще Ви помогнем с частна ревизия само за Вас!

  • можем да разработим ефективни системи за вътрешен контрол, съобразени със спецификата на Вашето предприятие нещо само за Вас!

  • хармонизиране на разходите за данъци открийте хармонията, която Ви подхожда ние можем да спестим пари за Вас!

  • консултинг по трудни и дискретни трансакции на парични потоци ние можем да Ви осигурим сигурност, безопасност и удобство!

Вие работете и развивайте бизнеса си, а системите, разработени за Вас ще гарантират неизтичането, запазването и множенето на богатството Ви, като контролират пасивите и съхраняват и опазват активите Ви!

Ние можем да бъдем финансови дизайнери на мечтаната от Вас перспектива!

 

Финансов стил който Ви държи на върха!

 

Енергия която вдъхва живот!КОНТАКТ 

 

 

 

 

 

НАЧАЛО

 

 


ЗА НАС

 

 

ОПИТ

 

 

УСЛУГИ

 


  COPYRIGHT [2006] [AUDIT HOUSE GERDJIKOVA LTD.] ALL RIGHTS RESERVED